پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 118218
مطالبه صريح ايراني‌ها از مسئولين براي مبارزه قاطع با بي حجابي/محکوميت مظاهر بي‌حجابي و بدحجابي از سوي مردم روزه‌دار
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1821

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار،  بيست و يکم تيرماه سالروز حمله به مسجد گوهر شاد و کشتار مردم توسط رضا خان است که به عنوان روز حجاب و عفاف و نامگذاري شده است.

در اين راستا در سراسر کشور تجمعات گسترده‌اي صورت گرفته است که طي آن مردم نسبت به بي حجابي اعتراض کرده و براي گرامي داشت اين روز راهپيمايي کردند.

در همين رابطه راهپيمايي بزرگ عفاف و حجاب همزمان با هفتاد و نهمين سالگرد حمله به مسجد گوهرشاد مشهد با حضور هزاران نفر از بانوان روزه دار مشهدي از ميدان شهدا به سمت حرم رضوي برگزارشد.

در راهپيمايي بزرگ روز ملي عفاف و حجاب بانوان محجبه مشهدي بر ترويج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه تاکيد کردند.

در اين اجتماع جمع کثيري از بانوان مشهدي با سردادان شعارهايي چون" اطاعت از خدا و خشنودي پيامبر با انتخاب چادر يعني حجاب برتر، پيروي از فاطمه توجه عفاف است، حفظ شعار ديني رعايت حجاب است" حمايت هاي خود را از ارزش هاي ديني و اسلامي نظام جمهوري اسلامي ايران اعلام داشتند.

همچنين روز گذشته جمع زيادي ازخواهران تربت حيدريه بعد از نماز جمعه به مناسبت روز حجاب و عفاف از مسجد جامع تا چهار راه شورا ي اسلامي اين شهر راهپيمايي کردند.

در اين راهپيمايي شرکت کنندگان با سردادن شعارهايي يا فاطمه شعار ما ،حجاب افتخار ما و چادرحجاب برتر است لبيک به امر رهبر است، مظاهر مختلف بدحجابي و بي حجابي را محکوم کردند.

بانوان شرکت کننده در اين راهپيمايي خواستار برخورد با عوامل بي حجابي و بدحجابي در سطح جامعه و بخصوص دانشگاه ها شدند و از مسوولين خواستند تا اين فريضه واجب الهي را در جامعه بصورت گسترده نهادينه کنند.

 

همچنين در پايان نماز جمعه مراسم اجتماع و راهپيمايي با شکوه هزاران نفري بانوان مدافع حجاب و عفاف در مصلي نماز جمعه شهرستان بروجرد برگزار شد.

خواهران نمازگزار با در دست داشتن پلاکاردها و نوشته هايي از حجاب و عفاف حمايت کرده و از مسئولان خواستند که با بدحجابي برخورد کنند.

در اين مراسم خواهران با شعار هاي "چادر حجاب برتر، خشنودي پيامبر" –"يا فاطمه شعار ماست ، حجاب افتخار ماست" از حجاب و عفاف اعلام حمايت و از بد حجابي اعلام انزجار کردند.

در اجتماع باشکوه بانوان نمازگزار بروجردي که بيش از 4 هزار نفر از خواهران برگزار شد، تجمع کنندگان پايبندي خود را به حفظ حجاب اسلامي اعلام و از بدحجابي ابراز انزجار کردند.

همچنين در سبزوار همايش بزرگ حجاب وعفاف با حضور بانوان سبزواري در مدرسه علميه نرجس (س) برگزار شد.

خواستار، مدرس حوزه ودانشگاه در اين همايش بدحجابي را نوعي بيماري دانست که در پي ان فرد با نياز به خود نمايي دست به اين عمل خواهد زد.

وي براي مقابله با بدحجابي واثرات سوء آن پي بردن به عوامل ايجاد ان را مهم عنوان کرد وافزود: خود نمايي لازمه وجود زن است وامري فطري است که براي تحکيم بنيان خانواده لازم است وهنگامي که از حد تعادل خارج مي شود تبديل به معضل شده وبراي جامعه دردسر ساز خواهد شد.

اين مدرس دانشگاه بد حجابي را نوعي بزه اجتماعي تعريف کرد که نه قضا دارد ونه توبه زيرا نوعي حق الناس است.

وي با اشاره به نوع رفتار در خانواده ها عنوان کرد براي داشتن جامعه اي با معيار هاي اسلامي فرهنگ سازي را بايد از دوران کودکي ودرون خانواده شروع کرد.

گفتني است در حاشيه اين همايش نمايشگاه عکس با موضوع عفاف و حجاب ونمايشگاه پوشش اسلامي نيز برپا شده است.

همچنين در برخي مناطق  در اقدامي شايسته از زنان و دختران محجبه با اهداء شاخه گل تقدير شد.

همچنين حسن برزگر فرمانده سپاه ناحيه همدان، اظهارداشت: مراسم تجمع بزرگ بانوان همداني همزمان با سراسر کشور در شهرستان همدان نيز با حضور گسترده بانوان و دختران دارالمومنين برگزار مي شود.

وي عفاف و حجاب را نشان دهنده تقويت ايمان، عمق اعتقاد، حاکميت ارزش هاي انساني و حفظ حريم و حرمت زن و مرد دانست و تصريح کرد: عدم رعايت آن شديدترين ضربات را بر پيکر اخلاق و معنويت در جامعه وارد مي کند.

فرمانده سپاه ناحيه همدان با بيان اينکه رعايت عفاف و حجاب، در سلامت و پاکي جامعه مؤثر است افزود: رعايت عفاف و حجاب بنيان خانواده را تحکيم مي بخشد و بستر لازم را براي تربيت صحيح نسل امروز و فرداي جامعه فراهم مي کند.

برزگر اضافه کرد: رعايت اين مساله يکي از وظايف شرعي، قانوني و اجتماعي است که بر عهده هر مرد مومن و زن مومنه اي است؛ و کوتاهي و بي توجهي نسبت به آن، باعث رواج گناه و تفاخر و تکاثر و اسراف و فساد و در نهايت محدوديت زن خواهد شد.

وي در پايان با بيان اينکه تجمع بزرگ بانوان همداني همزمان با روز ملي عفاف و حجاب ساعت 18 در ميدان امام زاده عبدالله همدان برگزار مي شود، گفت: تجمع کنندگان در اين مراسم توجه جدي مسوولان به امر حجاب و عفاف و همدلي و همکاري مردم در راستاي عفاف و حجاب در جامعه و پيروي از آن و همچنين برخورداري همگان از آثار اين وديعه ارزشمند الهي را مطالبه دارند.

همچنين آيت الله مجتهد شبستري نماينده ولي فقيه و امام جمعه مردم تبريز امروز (شنبه) در ديدار با جمعي از زنان فرهيخته استان گفت: اصل حجاب و عفاف از ضروريات مطرح شده در قرآن کريم است. عفاف تنها براي زنان نيست بلکه طبق آيات قرآن کريم مردان نيز بايد عفاف داشته باشند.

وي ادامه داد: حجاب مختص زنان است و بر طبق نص صريح قرآن زنان مسلمان بايد روسري و مقنعه را به گونه اي بر سر کنند که سر و سينه آنها را بپوشاند.

وي ضمن بيان اينکه 7 آيه در قرآن کريم در رابطه با حجاب و پوشش وجود دارد بيان کرد: متاسفانه امروزه زنان و دختران پوشش هايي بر سر خود مي کنند که هيچ کدام از ويژگي هاي مطرح شده در آيات و روايات را ندارد.
 


امام جمعه تبريز اذعان کرد: در دستور به حفظ حجاب و پوشاندن موي سر و زيبايي هاي زنان از مردان نامحرم فلسفه هايي وجود دارد که مهم ترين آن ايجاد مصونيت براي زنان است و نه محدوديت.

نماينده ولي فقيه در استان خاطر نشان کرد: فلسفه قداست خانواده ايجاب مي کند که خانم ها فقط مختص همسرانشان باشند و استفاده از آرايش و هرگونه پوشش در محيط خانه بدون اشکال باشد نه اينکه حالت عمومي داشته باشد تا جايي که نامحرم ها از زنان التذاذ بصري ببرند.

وي با اشاره به اينکه در صورت عدم رعيت حجاب قداست خانواده به هم مي ريزد، بيان کرد: خانواده ها تا زماني پايدار مي مانند که اصل حجاب و عفاف رعايت شود.

شبستري متذکر شد: در کشورهاي به اصطلاح مترقي هيچ گونه امنيتي براي زنان وجود ندارد و آمار بالاي دختران گمشده و زنان مورد آزار قرار گرفته دليل محکمي براي اثبات اين سخن است.

وي افزود: در کشوري مانند انگلستان که کشوري مترقي از نظر صنعتي ولي عقب افتاده از نظر اخلاقي و فرهنگي است، ماهانه بالاي 500 هزار تولد فرزند غير مشروع ثبت شده است و يا در کشوري مثل روسيه قوانيني براي محدود کردن پوشش زنان مطرح شده است و زنان نمي توانند مانند گذشته با فرهنگ عرياني در جامعه حضور يابند.

امام جمعه مردم تبريز تاکيد کرد: مهم ترين ثمره فرهنگ عرياني در غرب از هم گسيختن خانواده ها و رواج بي بند و باري بوده است.

وي خاطر نشان کرد: متاسفانه در ايران نيز از زماني که مسئله بدحجابي رواج يافته شاهد بالا رفتن آمار طلاق هستيم که اين نيز سندي ديگر براي نشان دادن رابطه حجاب و پيوند خانواده ها است.

نماينده ولي فقيه ضمن اشاره به تنها شبهه مطرح شده براي حجاب که محدود شدن زنان و به انزوا کشده شدن آنان است، بيان کرد: انقلاب اسلامي ايران اين شبهه را به خوبي پاسخ داده است زيرا پس از انقلاب و جاري شدن قانون حجاب نه تنها حضور زنان در اجتماع کمرنگ تر نشده است بلکه امروز شاهد اين هستيم که بيش از نيمي از پذيرفته شدنگان در دانشگاه هاي کشور را بانوان تشکيل مي دهند که اين خود نمايانگر پيشرفت زنان و آزادي عمل آنان در تمامي مسائل به ويژه علمي است.

وي متذکر شد: البته خانه داري نيز خود کار مهمي است و تربيت فرزند يکي از مهم ترين وظيفه ي زنان است. چرا که حضرت فاطمه زهرا فرزنداني همچون حسنين و زينبين تربيت کردند که به مقامات عاليه در تاريخ دست يافتند.

شبستري ابراز کرد: حضرت زينب کبري سلام الله عليها بعد از ظهر عاشورا پرچم انقلاب را به دوش گرفتند و توانستند نهضت کربلا را تفسير و تبين نمايند. ترويج دين اگر به شهيد کردن حسين (س) بود، تکميل آن به نطق گهر بار زينب سلام الله عليها بود.
 
 امام جمعه مردم تبريز گفت: روز 21 تير ماه به پاس خونهاي ريخته شده ي زنان و مردان متحصن در مسجد گوهر شاد در دفاع و صيانت از ارزش هاي اسلام، روز حجاب و عفاف نامگذاري شده است.

وي ضمن اشاره به وجهه تسميه ي نامگذاري اين روز به حجاب و عفاف بيان کرد: اسلام ستيزي در زمان سلاطين شاهنشاهي ايران جزو برنامه هاي استعمارگران به ويژه انگليس بود ولي جريان بسيار آرامي داشت. در زمان رضا خان پهلوي اين اسلام ستيزي به اوج خود رسيد،  تا جايي که او را وادار کردند که با مظاهر اسلام به صورت آشکارا مبارزه کند.

شبستري ادامه داد: در همين راستا بر اساس برنامه هاي از قبل ريخته شده ابتدا از روحانيت شروع کردند و  قانون اخذ مجوز علما براي خطبه خواني و سخنراني از دولت را مطرح نمودند. همچنين براي ملبس بودن صدور دستور دولتي را الزامي نمودند.

امام جمعه تبريز خاطر نشان کرد: سپس به يکسان کردن لباس مردان پرداختند و کلاه شاپو و لباس متحد الشکل را براي مردان اجباري کردند و در گام آخر به فرهنگ سازي جهت کشف حجاب زنان پرداختند.

نماينده ولي فقيه عنوان کرد: رضا شاه پهلوي خود در اين امر پيشگام شد و دخترانش را بدون حجاب در مجالس مردان وارد مي کرد و به تدريج زمينه کشف حجاب و قانون عدم استفاده از چادر و روسري را الزامي کرد.

شبستري خاطر نشان کرد: حوزه هاي علميه مشهد از اين جريان اطلاق پيدا کردند به همين دليل آيت الله محمد تقي بافقي که از مراجع تقليد مشهد به شمار مي رفت جهت صحبت با رضا شاه عازم تهران شد. ايشان پس از ورود به تهران دستگير شده و در باغي محصور و ممنوعالملاقات شدند.

امام جمعه مردم تبريز ابراز کرد: مرم مشهد پس از شنيدن خبر دستگيري آيت الله بافقي در مسجد گوهر شاد تجمع کرده و به سخنراني عليه قانون ضد اسلامي دولت پرداختند.  اين تحصن آرام مردم با واکنش تندي از طرف دولت مواجه شد.

وي متذکر شد: رژيم براي متفرق سازي مردم دست به کشتار زد اما وقتي ديد ازدحام جمعيت رفته رفته بيشتر مي شود با مستقر کردن توپ و مسلسل در اطراف مسجد، مسجد را به توپ بستند.

نماينده ولي فقيه در استان اذعان کرد: آنچنان که در تاريخ نوشته شده است در شب 21 تير 1314 قريب به 2 الي 5 هزار نفر از مردم مومن مشهد در راستاي دفاع از فريضه ي واجب حجاب و عفاف در اين روز به شهادت رسيدند. به همين دليل اين روز به نام روز حجاب و عفاف نامگذاري شده است.

شبستري خاطر نشان کرد: در اثر اين اعتراض 8 سال جريان اسلام ستيزانه کشف حجاب در کشور خاموش شد تا اينکه رضا شاه در سفري که به ترکيه داشت، تاثير اجرايي کردن قانون منع حجاب در ترکيه که توسط آتاتورک پياده شده بود را ديد به همين علت پس از بازگشت از ترکيه به طور رسمي قانون منع حجاب را در 1322 صادر کرد.

وي افزود: اينبار حوزه علميه قم به ويژه آيت الله حسني قمي در مقابل اين قانون ضد اسلام ايستاد و با تحصن هايي که در شهرهاي مختلف برپا کردند توانستند تا حدودي در برابر اين حرکت اسلام ستيزانه مقاومت نمايند.

امام جمعه مردم تبريز در پايان خاطرنشان کرد: بذر بي حجابي در دوران رضا شاه کاشته شد و در زمان محمدرضا پهلوي به اوج رسيد. هرچند بي حجابي اجباري نبود ولي فرهنگ ابتذال و بي عفتي در ميان زنان دربار نهادينه شده بود.

در کردستان هم

 

بعد از ظهر امروز ششمين دوره طرح تجليل از بانوان باحجاب با همکاري 27 نهاد به صورت همزمان در تمامي شهرستان‌هاي استان برگزار شد.

معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان کردستان در حاشيه اين برنامه در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: اين طرح هر ساله براي تشويق بانوان به رعايت حجاب اسلامي با دادن هدايايي از جمله يک شاخه گل و يک بسته فرهنگي برگزار مي‌شود.

جواد بني‌عامريان گفت: طرح تجليل از بانوان محجبه هر ساله در روز حجاب و عفاف زير نظر نهادهاي گوناگوني از جمله اداره‌کل آموزش و پرورش استان، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي، سازمان بسيج، سپاه پاسداران، نيروي انتظامي استان و نهادهاي ديگر برگزار مي‌شود.

وي ضمن اشاره به اين نکته که به جز اين طرح، برنامه‌هاي ديگري نيز براي ترويج فرهنگ حجاب اسلامي در دست اقدام است از برگزاري طرح تجليل از بانوان ورزشي، برگزاري کارگاه‌هاي آموزشي، برپايي نمايشگاه ضيافت و ايجاد غرفه حجاب، برگزاري محافل قرآني و فرستادن پيامک به شهروندان در طول هفته آينده خبر داد.

وي در پايان ابراز اميدواري کرد بانوان با ديدن اين حرکت‌هاي تشويقي با رعايت حجاب خود، گوهر والاي وجودي را از نگاه نامحرمان، پاک و مصون دارند.


ظهر امروز به همکاري حوزه مقاومت بسيج حضرت زهرا(س)، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي و آموزش و پرورش شهرستان لنده همايش حجاب و عفاف در اين شهر برگزار شد.

محمد مرادي فرماندار لنده در اين همايش با اشاره به فلسفه وجودي حجاب گفت: حجاب همانند صدفي است که گوهر وجودي انسان را از وسوسه‌هاي شيطاني و هواهاي نفساني در امان نگاه مي‌دارد.

وي افزود: در اديان الهي به اين امر مهم در جهت مقابله با شيطان و نفسانيات نگاه شده و آن را براي زنان و مردان جامعه امري مهم و ضروري مي‌داند.

فرماندار لنده با بيان اينکه دين مبين اسلام تأکيد بسياري بر حجاب و عفاف دارد تصريح کرد: دين اسلام براي زن و مرد ارزش و جايگاه والايي قائل شده و آن‌ها را سفارش به حفظ خود و اين جايگاه و ارزش کرده است.

مرادي افزود: حجاب با داشتن حيا زيبا خواهد بود و بي‌حيايي حجاب انسان را هر چند پوشش کامل داشته باشد زير سئوال مي‌برد.

وي خاطرنشان ساخت: از دختران و زنان باحجاب توقع حفظ حيا و توجه به رفتارهاي خود در تمام ابعاد وجود دارد و اگر از دختري با حجاب، رفتاري بي‌حيا سربزند احساس زنندگي خاصي به وجود مي‌آورد.

رئيس شوراي اداري شهرستان لنده گفت: از مهمترين دلايل حفظ حجاب تأمين امنيت و حفظ حيا بوده که با آن بسياري از رذايل و پستي‌ها از انسان رخت بسته و کنار مي‌رود.

مرادي يادآور شد: نبايد مستقل بودن و واجب بودن حجاب در جامعه زير سئوال برود چراکه با زير سئوال رفتن حجاب عفت و حياي انساني نيز زير سئوال مي‌رود.

وي گفت: خداوند متعال حجاب را براي زنان و مردان واجب ساخته تا با شناخت خود و آگاهي از ابعاد وجودي خود در مسير درست زندگي قرار گرفته و حيا و عفت را براي پاکي نفس و جامعه در نظر بگيريم.


همزمان با 21 تيرماه سالروز کشف حجاب توسط رضاخان و نامگذاري اين روز به نام روز عفاف و حجاب، راهپيمايي با حضور بيش از 100 نفر از خواهران بسيجي و محجبه در شهرستان ملاير برگزار شد.

در اين راهپيمايي که با هدف ترويج فرهنگ عفاف و حجاب و مقابله با پديده بدحجابي در جامعه برگزار شد، خواهران بسيجي و محجبه ملاير مسير ميدان سپاه تا ميدان بابک اين شهر را راهپيمايي کردند.

در اين راهپيمايي، خواهران بسيجي با شعارهايي از جمله «اي زن به تو از فاطمه اين گونه خطاب است، ارزنده‌ترين زينت زن حفظ حجاب است» خواستار مقابله با بدحجابي برخي از زنان به عنوان هنجار‌شکنان جامعه اسلامي شدند.

در  پايان اين راهپيمايي شرکت کنندگان با قرائت قطعنامه بر ترويج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه تاکيد کردند.

همچنين

همايش عفاف وحجاب ظهر امروز با حضور فرماندار، امام جمعه و تني چند از مديران و شرکت اقشار مختلف مردم در سالن اداره فرهنگ وارشاد اسلامي پلدختر برگزار شد.

در اين جلسه امام جمعه پلدختر حجاب را يکي از ضروريات جامعه دانست و گفت: مبارزه با بدحجابي نيازمند عزم ملي و وظيفه همگاني است.

حجت الاسلام علي محمد لروند با بيان اينکه عفت مقدم بر حجاب است، اظهار داشت: زناني که عفت داشته باشند، هيچگاه بي‌حجاب نخواهند شد و اين امر شامل مردان هم مي‌شود.

 وي گفت: استفاده برخي خانواده‌ها از ماهواره و وجود شبکه‌هاي فارسي زبان خارجي که بنيان خانواده‌ها را هدف قرار داده باعث افزايش روابط جنسي نامشروع شده است.

وي اين شبکه‌ها را متصل به صهيونيست‌ها که هدفي جز ايجاد گسترش بدحجابي و بي‌غيرتي در جامعه ندارند، دانست.

امام جمعه پلدختر با هشدار و برشمردن مضرات استفاده از ماهواره در کشور اظهار کرد: خانواده‌ها بايد بيشتر به اين مسئله توجه کنند، چرا که آثار سوء آن کمتر از سه سال دامن آنها را مي‌گيرد.

وي گفت: متاسفانه در برخي مغازه‌ها و سطح شهر گاهي اوقات شاهد تبليغات نامناسب با عکس‌هاي برهنه هستيم و مسئولان خصوصا اصناف بايد نسبت به اين موضوع بيشتر حساسيت داشته باشند.

لروند با اشاره به رشادت‌ها و شجاعت‌هاي سرداران شهيد اين شهرستان از عدم نامگذاري محلي بنام اين سرداران انتقاد کرد و گفت: متاسفانه هيچ خيابان و محلي در اين شهرستان بنام سردار هاشمي نيست.

وي با نقل خاطراتي از مبارزات مردم لرستان با بدحجابي اظهار داشت: تاريخ لرستان سرشار از وقايع مبارزات مردم با کشف حجاب است که نبرد 29 روزه مردم لر عليه قواي مسلح ارتش رضاخان نمونه‌اي از آن است.

لروند در پايان با اشاره به وقايع 23 تير ماه سال 78 افزود: 23 تيرماه نشانه ولايت‌مداري مردم و روز بصيرت ملت ايران بود.

در پايان اين همايش شرکت کنندگان از نمايشگاه عکس در زمينه حجاب و عفاف در نگارخانه اداره فرهنگ وارشاد بازديد کردند.

 

منبع: دانا

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html